­

Hulpvaardige HandenHulpvaardige Handen verleent lessen op het gebied van Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO), Bedrijfs Hulp Verlening (BHV), Reanimatie en Automatische Externe Defibrillator (AED) en Kinder-EHBO aan particulieren, overheidsinstanties, instellingen, verenigingen en bedrijven. Dit vindt plaats op zowel regionaal (Nijkerk, Amersfoort, Ermelo, Bunschoten, Spakenburg, Barneveld, Soest, Baarn, Leusden, Zeist, Hoevelaken, Putten, omgeving Utrecht, Gooi- en Vechtstreek) als op landelijk niveau. Veelal worden de lessen op locatie gegeven.

In kleine groepen van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers wordt stap voor stap de beginselen uitgelegd van (Kinder-)EHBO, BHV, Reanimatie en/of AED. Na de eerste benodigde theorie gaat men aan de slag door het zojuist geleerde in de praktijk te brengen. Mede dankzij de kleine groepen kan de kwaliteit gewaarborgd blijven en krijg iedereen voldoende aandacht en begeleiding voor een goed resultaat. Na afloop van de lessen krijgt iedere deelnemer een erkent EHBO, BHV en Reanimatie/AED-diploma.

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en enige vooropleiding is geen vereiste. Als u het basisdiploma hebt behaald neemt Hulpvaardige Handen tijdig contact met u op als uw diploma na een jaar dreigt te verlopen. Deze kunt u weer van geldigheid voorzien door aan de speciale herhalingslessen deel te nemen.

Daarnaast wordt de kwaliteit gewaarborgd doordat Hulpvaardige Handen een opleider is die erkend wordt door en aangesloten is bij het NIBHV, Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Voor de beroepschauffeur verzorgen wij lessen EHBO voor de code 95. Ook met e-learning. Zie pagina code 95 trainingen.

Heeft u vragen? Bel ons op 06 1613 6423

 

­