­

Rietha Dasselaar Nijkerk EHBO / BHVMijn naam is Rietha Dasselaar, eigenaar van Hulpvaardige Handen, EHBO-docent en 10 jaar werkzaam geweest als dokters assistent in een Topklinisch Opleidingsziekenhuis. Mijn interesse in EHBO en gezondheidszorg begon in 1988. Als moeder van twee (destijds kleine) kinderen heb ik uit voorzorg mijn EHBO-diploma behaalt bij EHBO Nijkerk. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan als EHBO’er bij verschillende sportdagen en evenementen ben ik in 1993 les gaan geven bij de EHBO Vereniging aan mensen die ook hun EHBO-diploma wilde halen. Dit heb ik gedaan tot begin 2011. In 1998 ben ik hier ook op professioneel gebied wat mee gaan doen en ben toen gaan werken als freelance EHBO-docent bij Securitas (voormalig VNV). In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar het ziekenhuis waar ik als Assistent Echografie ben gaan werken.

In 2012 ben ik mij weer volledig op mijn bedrijf gaan richten. Daarnaast heeft mijn eigen bedrijf, Hulpvaardige Handen, de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De kracht van mijn bedrijf is dat ik samen met brandweermannen les geef die hun vak nog uitoefenen. Dit zijn docenten die weten wat de huidige richtlijnen zijn. Deze docenten kunt u ook van alles over de regelgeving en uw persoonlijke werkomgeving vragen.

Ik kan dus wel stellen dat ik in de loop van de jaren veel ervaring heb opgedaan op vrijwel alle vlakken van EHBO en lesgeven. Mijn kennis en ervaring breng ik dan ook met veel plezier over op mijn cursisten.

Wilt u meer over mij weten:

Linkedin profiel

Heeft u vragen? Bel ons op 06 1613 6423

 

­